Enter your keyword

Algemene voorwaarden

Verkoper

Linila Jewels – ondernemersnummer 0842.204.874

Klimoplei 8   2223 Schriek (Heist-op-den-Berg)

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.

Prijzen en verzending

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en alle wettelijke bijdragen, exclusief verzendkosten. De prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Linila Jewels kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bv. als gevolg van een typefout. Er staan normaal gezien geen producten op die niet meer in stock zijn. Mocht de voorraadindicatie onjuist zijn, wordt de koper hiervan op de hoogte gebracht.

De verzending gebeurt via bpost met trackingnummer. Binnen België betaal je €5,95. Buiten België betaal je €9,95. Op vraag van de koper kan er ook gewerkt worden met UPS, maar dan kunnen de verzendkosten hoger zijn en dienen deze door de koper eerst betaald te worden. 

In België is er gratis verzending vanaf €30,00, buiten België is de verzending gratis vanaf €75,00.

Ophalen is mogelijk in overleg met Linila Jewels.

Bestelling en betaling

Na het plaatsen van een bestelling krijgt de koper een automatische mail met daarin het overzicht van de bestelling.

Bij ophalen van de goederen is het mogelijk om contant te betalen. Dit dient de koper te vermelden, het bedrag dient gepast betaald te worden.

Het is mogelijk om gepersonaliseerde producten te bestellen. De koper mag hiervoor een mail sturen naar info@linilajewels.be met daarin de nodige informatie. Er wordt dan bekeken of dit mogelijk is. Het kan dan langer duren voordat de bestelling klaar is. Er wordt een voorschot gevraagd bij een gepersonaliseerde bestelling. Het product wordt pas opgestuurd na betaling van het totale bedrag inclusief verzendkosten. 

Levering

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling verzendklaar gemaakt en uiterlijk binnen twee werkdagen verstuurd. Binnen België zal het pakket vrij snel toekomen, maar houd natuurlijk steeds rekening met weekends en feestdagen. Linila Jewels kan niet aansprakelijk gesteld worden wanneer er een vertraging opgelopen is bij bpost.

Producten worden geleverd zoals ze zijn omschreven in de webshop op kosten en risico van de koper. Alles wordt verstuurd met trackingnummer. Wanneer het pakje verloren gaat bij bpost, dan kan Linila Jewels hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. De juwelen zijn van goede kwaliteit. Na ontvangst is Linila Jewels in principe niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Wanneer de koper kan aantonen dat er iets mis is met het product en dit buiten zijn schuld om gebeurd is, dan heeft hij recht op een garantie van één maand na ontvangst van het product. De verzendkosten zijn  wel voor rekening van de koper. Hiervoor dient wel eerst een mail gestuurd te worden naar info@linilajewels.be. 

Herroepingsrecht

Vanaf de dag na ontvangst van de bestelling heeft de koper 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan de koper zonder kosten afzien van de aankoop. Hiervoor dient de koper een mail te sturen naar info@linilajewels.be. De goederen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele, doorzichtige en verzegelde (dus ongeopend!) verpakking terug gestuurd te worden naar Linila Jewels. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Indien deze doorzichtige en verzegelde verpakking geopend werd, wordt er géén terugbetaling gedaan. Linila Jewels kan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van de goederen tijdens het terugsturen. Het is daarom aangeraden om de producten terug te zenden met trackingsnummer. Het bedrag wordt binnen de vijf werkdagen na ontvangst van de producten op de rekening gestort.

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten.

Diversen

Door te bestellen verklaart de koper ouder te zijn dan 18 jaar of, indien jonger, toestemming te hebben van de wettelijke vertegenwoordiger.

Klantengegevens worden enkel gebruikt voor de administratie en verwerking van een bestelling.