Enter your keyword

Algemene voorwaarden

Verkoper

Linila Jewels
Klimoplei 8
2223 Schriek (Heist-op-den-Berg)
BTW-nummer: BE0842204874

 

Toepassing

Door het plaatsen van een bestelling op linilajewels.be gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.

Door het plaatsen van een bestelling op linilajewels.be verklaart de koper ouder te zijn dan 18 jaar of, indien jonger, toestemming te hebben van de wettelijke vertegenwoordiger.

Het plaatsen van een bestelling op linilajewels.be gebeurt in een beveiligde webomgeving. Jouw gegevens worden niet doorverkocht aan derden en worden alleen gebruikt om jouw bestelling te verwerken. Dit alles in overeenstemming met de Europese wetgeving (GDPR).

 

Prijzen en verzending

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en alle wettelijke bijdragen, exclusief verzendkosten. De prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Linila Jewels kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van een typfout. Linila Jewels behoudt zich het recht om een transactie te weigeren. Er staan in feite geen producten online die niet in stock zijn. Mocht de voorraadindicatie onjuist zijn, wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht.

 

Verzendkosten

Linila Jewels verzendt steeds via bpost en altijd met trackingnummer. Binnen België betaal je €4,95. Buiten België betaal je €9,95. Op vraag van de koper kan er ook gewerkt worden met een andere postdienst, maar dan kunnen de verzendkosten hoger zijn en dienen deze door de koper betaald te worden.

In België geldt gratis verzending vanaf €45.

Ophalen in Schriek (Heist-op-den-Berg) is mogelijk.

 

Bestelling en betaling

Na het plaatsen van een bestelling krijgt de koper een automatische mail met daarin het overzicht van de bestelling.

Bij ophalen van de goederen is het mogelijk om contant te betalen. Dit dient de koper te vermelden. Het totale bestelbedrag dient gepast betaald te worden ter plekke.

Het is mogelijk om gepersonaliseerde producten te bestellen. De koper dient hiervoor een mail te sturen naar info@linilajewels.be met daarin de nodige informatie. Er wordt dan bekeken of het product op maat mogelijk is. Er wordt een voorschot gevraagd bij een gepersonaliseerde bestelling. Het product wordt pas opgestuurd na betaling van het totale bedrag inclusief verzendkosten.

 

Levering

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling verzendklaar gemaakt en uiterlijk binnen twee weekdagen overhandigd aan bpost. Linila Jewels kan niet aansprakelijk gesteld worden wanneer er vertraging is bij bpost.

Producten worden geleverd zoals ze zijn omschreven in de webshop op kosten en risico van de koper. Alles wordt verstuurd met trackingnummer. Wanneer het pakje verloren gaat bij bpost, kan Linila Jewels hier niet voor aansprakelijk gesteld worden.

De producten van Linila Jewels zijn van uitstekende kwaliteit. Linila Jewels kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele opgelopen schade door foutief gebruik.

 

Herroepingsrecht

Vanaf de dag van ontvangst van de bestelling heeft de koper 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan de koper zonder extra kosten afzien van de aankoop. Hiervoor dient de koper een mail te sturen naar info@linilajewels.be. De goederen dienen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele, doorzichtige en verzegelde (dus ongeopende) verpakking terug gestuurd te worden naar of persoonlijke overhandigd te worden aan Linila Jewels. Eventuele retourkosten zijn voor rekening van de koper. Indien de doorzichtige en verzegelde verpakking geopend werd, zal er geen terugbetaling volgen. Linila Jewels kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van de goederen tijdens het terugsturen. Het is aangeraden om de producten terug te zenden met trackingnummer of deze persoonlijk te overhandigen. Het bestelbedrag (dit is het subtotaal exclusief gemaakte verzendkosten) wordt binnen vijf werkdagen na ontvangst van de producten op de rekening van de klant gestort.

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten.