Enter your keyword

Naamarmbanden

Prijs: 28,50 € exclusief verzendkosten

Armbanden op maat gemaakt. Naar keuze met waxkoord en schuifknoop of met een zilver-of goudkleurige eindklem en bijhorende verlengketting.

De achtergrondkleur (keuze uit 25 kleuren!) en de kleur van de letters zijn vrij te kiezen.

Zilver- of goudkleur wordt enkel voor de letters gebruikt, niet als achtergrond.

Er wordt in samenspraak met de koper na de bestelling/betaling een ontwerp gemaakt waarbij de koper nog (max 2x ) kan aangeven  wat er aangepast moet worden.

Bij goedkeuring van dit ontwerp wordt het armbandje zo snel mogelijk gemaakt en verzonden binnen de week. 

Stuur gerust een mailtje via het contactformulier van linilajewels voor meer info. Dan krijg je een blad toegestuurd met nog meer voorbeelden en de beschikbare kleuren.

Hou rekening met het volgende voor een ontwerp:

  • Een smalle polsmaat (meer uitleg hierover onderaan) is ook een minder lang ontwerp!
  • Bij een lange naam van 10 letters of meer zijn er uiteraard minder mogelijkheden  links en rechts
  • Kleurcombinatie: bij het voorbeeld van Lucas -> groene letters op een rode achtergrond. Dit is moeilijk leesbaar in werkelijkheid.

Hieronder staan enkele voorbeelden als inspiratie.

Polsmaat:

Het meten van je pols is heel eenvoudig. Neem een flexibel meetlint zoals men gebruikt voor kleding. Men kan dit ook gewoon met een stukje touw doen. Sla het meetlint om je pols en de omtrek die je dan meet is de polsmaat.  Bij een touwtje zet je met een pen een streep op de plaats waar het touw elkaar overlapt en je legt dan het touw langs een lat en dat zie je hoeveel centimeters de omtrek van je pols is.

Als je niet graag hebt dat je armband los om je pols zit tel je er 1,5 cm bij, voor een normaal loshangende armband tel je er ongeveer 2 cm bij en voor een ruimere armband 3 tot 3,5 cm. Dit inclusief slotje. Bij de gewone armbanden is er steeds een verlengketting aanwezig.

Voorbeeld:

Als je een polsmaat hebt van 16 cm tel je daar 1,5 cm bij en kom je op 17,5 cm. De armband die je nodig hebt moet dus minimaal 17,5 cm lang zijn inclusief slot.

Een schuifarmband is iets gemakkelijker want die past meestal altijd en is ook nog gemakkelijk om bij jezelf aan te doen.  Het is hier toch wenselijk om nog de maat te nemen want er zijn ook verschillende maten mogelijk.